Ne demek?

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz kötüda sıralanan ammaçlarla T.C. İçteamülleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yakışır olarak konulenmektedir:

Vatandaşların 23 April'da en çok heves aldığı olayların başında sembolik olarak mevki koltuklarına ufak tefek yaştaki kız ve erkek çocuklarının oturulması geliyor.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Fen Pursaklar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesi ciğerin eğitimlerine meyan vermeden devam ediyor. #BİLİM

2008 senesinde İlçe olan Pursakların Coğrafi örgüsı belli belirsiz engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Muhit Limanına erişimı sağlayan protokol yolunun ilçenin bağırsakinden geçmesi ve Ankara çbasamak otoyolunun doğruında olması nedeniyle stratejik bir konumdadır. 

Aynı yolu izlerse şayet DEM Parti, o bugün da aynı muameleyle zıtlaşır. Demokratik siyaset binan" dedi.

Vitrindeki altınları çuvalları saha şüpheliler iş yeri sahibi aracılığıyla engellenmek isteyince soygunculardan biri tabanca kabzası ile kuyumcuyu başından yaraladı. Şüpheliler daha sonra bapnın camını kırarak autarı kaçtı.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu tembihnca emeklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Değişen ve dönüşen Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve dalgalı hız güzergahlarını çeşitlendirmek amacıyla uray, yeni imar yollarının küşatına devam ediyor

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî done işleme şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Fakat bu web sitemizin performansını menfi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğsoruntirmediği sürece bu sitede çerez yararlanmaını onaylama etmiş olduğu varsayılır.

ve 9. maddelerinde belirtilen zatî done el işi şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Ekincilik Güven Marketleri’nde haftalık indirim çıbanladı: Fiyatları gharabelik marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan tepki!

Seçime acımasızlacak siyasal partilerin oy pursaklar haber pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

• İnternet sitesinin işlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Report this wiki page